Her får du oppleve folkerittet med topp stemning og god atmosfære!

Grenserittet er et MTB turritt kjent for sin morsomme og varierte løype! I Grenserittet EL Midt får du oppleve den samme gode Grenserittstemningen, men i en litt mindre krevende del av Grenserittløypa på 36 km. Starten går fra Prestebakke Skole og har målgang på den 300 år gamle majestetiske Fredriksten Festning i Halden. Grenserittet EL Midt og Trim har samme startsted som Ung og Familie.

Løypa er teknisk lett og har en fin kombinasjon av terreng og grus. Du velger ambisjonsnivået og det trenger ikke å handle om tider, merker og å vinne over andre deltakere. Alle som er fylt 17 år innen arrangementsåret kan delta. Gjennomsnittstiden er på ca 1t 50min.

Grenserittet passer for alle og gir både syklister med høye ambisjoner og mosjonister utfordringer på hver sin måte. Løypa er teknisk lett, men det stilles høye krav til tempovekslinger for de som skal stå igjen som klassevinnere. Du velger ambisjonsnivået og det trenger ikke å handle om tider, merker og å vinne over andre deltakere. Alle som er fylt 17 år innen arrangementsåret kan delta.

Les mer om klasser

Om løypen - 36 km

Mellomtider
  • 16,4 km

    Kula

  • 28,3 km

    Erte

Sperretider

Ingen sperretider.

Løypebeskrivelse

Lengde 36 km
ca 3 km asfalt
ca 30 km grus og skogsbilveier
ca 4 km sti og traktorveier

Høydedata

Start

160 moh.

Mål

ca. 100 moh.

Høyeste punkt

ca. 225 moh.

Total klatring

ca. 358 meter

Løypekart

Løypa går fra Prestebakke til Halden. Her kan du zoome deg inn på løypa, se høydeprofilen og laste ned til din GPS (se export oppe i høyre hjørne).

Gå til løypekart (ekstern link)

Priser og frister

Grenserittet EL Midt

NOK 590,- fra 1. desember – 19.august kl 21.00

Regler for EL-sykkel

NCF sitt regelverk

Deltakere som benytter seg av EL-sykkel er pålagt å følge NCF og UCI sitt reglement for EL-sykkel i turritt. Mer om disse reglene kan lese her.

Det er deltakerens ansvar å sette seg inn i gjeldene regelverk.