Her får du oppleve folkerittet med topp stemning og god atmosfære!

Grenserittet er et MTB-turritt kjent for sin morsomme og varierte løype. I Grenserittet Ung kan ungdommer fra 13-16 år delta i langdistanserittet, men i en mindre krevende del av Grenserittløypa. Ungdommene er med på sykkelfesten og får oppleve den samme gode Grenserittstemningen.

Løypa er teknisk lett med en kombinasjon av grus og terreng som passer alle. Start fra Prestebakke Skole og målgang på den 300 år gamle majestetiske Fredriksten Festning i Halden.  Det samme gjelder for Grenserittet Midt/Trim og Familie.  Alle som fyller 13 år i arrangementsåret kan delta. Det gis seeding til Strömstad-Halden fra fylte 17 år.

Passer alle ungdommer

I Grenserittet Ung finnes alle typer ungdommer, alt fra hverdagssyklende til de mer aktive klubbtilhørende. Det er ingen krav til tekniske ferdigheter.

Til de ungdommene som ønsker å sykle sammen med en voksen, er Grenserittet Familie et godt alternativ. Les mer på Grenserittet Familie.

Les mer om klasser

Om løypen - 36 km

Mellomtider
  • 16,4 km

    Kula

  • 28,3 km

    Erte

Sperretider

Ingen sperretider.

Løypebeskrivelse

Lengde 36 km
ca 3 km asfalt
ca 30 km grus og skogsbilveier
ca 4 km sti og traktorveier

Høydedata

Start

160 moh.

Mål

ca. 100 moh.

Høyeste punkt

ca. 225 moh.

Total klatring

ca. 358 meter

Løypekart

Løypa går fra Prestebakke til Halden. Her kan du zoome deg inn på løypa, se høydeprofilen og laste ned til din GPS (se export oppe i høyre hjørne).

Gå til løypekart (ekstern link)

Priser og frister

Grenserittet Midt UNG

NOK 390,- fra 1. desember – 19.august kl 21.00