Arrangement

Sykle for Ukraina

Lørdag 19. august 2023

En sykkelopplevelse med mening

Har du lyst til å gi årets store sykkeltur en dypere mening og støtte en god sak? Det har vi også. Derfor vil vi i 2023 avholde aksjonen «Sykle for Ukraina».

Sykle for Ukraina er et arrangement uten konkurranseinnslag – med tidtaking, men uten rangering i resultatlisten. Innsatsen du gjør i løypa kan virkelig gjøre en forskjell; Hele 50% av startavgiften din doneres til hjelpearbeidet for krigsofrene i Ukraina. I kroner og øre vil dette tilsvare 495,- for hver deltaker som sykler 70 km og 295,- for hver deltaker på 36 km.

Startavgiften din inkluderer i tillegg et gratis måltid ved målgang, mat- og drikkestasjoner underveis, startnummerpakke samt tjenester som er tilgjengelige i start- og målområdet.

Vi er i dialog med flere av de kjente og trygge hjelpeorganisasjonene som arbeider i Ukraina. Hvilken som blir vår endelige samarbeidspartner vil bli kunngjort så snart dette er klart.

 

Praktisk informasjon

Sykle for Ukraina 70 km  – PÅMELDING

NOK 990,- fra påmeldingsstart til 18.august kl 21.00

Sykle for Ukraina 36 km – PÅMELDING

NOK 590,- fra påmeldingsstart til 18.august kl 21.00

Forsikring
Alle deltakere sykler på eget ansvar. 
Vi vil sterkt oppfordre alle deltakere til å ha privat forsikring som dekker deg ved eventuelle uhell og reise. Er du i tvil om hva du bør ha? Snakk med forsikringsselskapet ditt.

Distanser
Sykle for Ukraina 70 km
Sykle for Ukraina 36 km

Aldersgrense
70 km: Du må ha fylt 17 år
36 km: Fra 9 år i følge med en voksen. Fra 13 år kan du sykle alene.

Løype
70 km: Fra Strømstad til Halden
36 km: Fra Prestebakke til Halden

Klikk her for Løypekart 

Sykkel
Så lenge sykkelen er egnet for terreng kan du delta med hva slags sykkel du ønsker, inkludert elsykkel som er godkjent for bruk på allmenn vei ihht veitrafikkloven.