Squeezy og Grenserittet fortsetter samarbeidet!

Vi er veldig glade for at Grenserittet og Squeezy fortsetter samarbeidet i tiden som kommer fremover!

Squeezy og Grenserittet har signert en avtale som strekker seg over 3 år fra og med 2022. 35 år etter at SQUEEZY lanserte verdens første energi gel, vil SQUEEZY i 2022 komme med ny logo, helt nytt design og lansere en rekke nye produkter i miljøvennlig emballasje. Først ute er sportsdrikkene: Appelsin, Cherry, Sitron med BCAA, samt Nøytral. Miljøvennlig emballasje er selve prikken over i'en.

Vi gleder oss!

Vi er veldig glade for at Grenserittet og Squeezy fortsetter samarbeidet i tiden som kommer fremover!

Squeezy og Grenserittet har signert en avtale som strekker seg over 3 år fra og med 2022. 35 år etter at SQUEEZY lanserte verdens første energi gel, vil SQUEEZY i 2022 komme med ny logo, helt nytt design og lansere en rekke nye produkter i miljøvennlig emballasje. Først ute er sportsdrikkene: Appelsin, Cherry, Sitron med BCAA, samt Nøytral. Miljøvennlig emballasje er selve prikken over i’en.

Vi gleder oss!

SQUEEZY er kjent for sine effektive og skånsomme produkter og er et naturlig førstevalg for utøvere som ønsker optimal energitilførsel. SQUEEZY leverer alle de energiprodukter du trenger for utholdenhetsidrett: barer, sportsdrikke, restitusjonsprodukter og ikke minst markedets største utvalg av energigel. I tillegg har vi et stort utvalg spesialprodukter og tilbehør. Alle SQUEEZY produkter fremstilles i Tyskland og inneholder utelukkende naturlige ingredienser.

Mer info om Squeezy finner du HER.