Betingelser og refusjon

Betingelser

Regler

Når du melder deg på et av våre arrangement, signerer du digitalt på at du har lest og forstått reglement og betingelser. Grenserittet Strömstad-Halden, Grenserittet Midt og Grenserittet Ung følger Norges Cykleforbund’s (NCF) regelverk. Les mer HER.

Sykdom og uheldige omstendigheter

I tråd med generelle regler for events / konserter eller andre tidsbestemte arrangementer gis det ikke refusjon dersom man av noen anledning ikke kan benytte seg av billetten. Dette gjelder også ved sykdom. Ta evt. kontakt med eget forsikringsselskap, da denne type hendelser kan være dekket gjennom personlige forsikringer.

Avlysning / avbrudd

Ved en eventuell avlysning som ligger utenfor arrangørens herredømme, force majeur og lignende, tilbakebetales inntil 50% av startkontingenten. En slik avlysning vil bli kunngjort gjennom våre nettsider og vårt sekretariat. Dersom rittet blir stoppet senere enn 12 timer før første start regnes det som AVBRUTT konkurranse og det gir ikke rett til refusjon.

Du som påmeldt får en garanti om 100% refusjon av startkontingent eller mulighet for overflytting til 2022, dersom COVID19 fører til avlysning, eller en begrensning som fører til at du ikke får startplass.

 

Refusjon

COVID19

Du som påmeldt får en garanti om 100% refusjon av startkontingent eller mulighet for overflytting til 2022, dersom COVID19 fører til avlysning, eller en begrensning som fører til at du ikke får startplass.

Kjøp og salg 

Det er åpent for kjøp og salg av startnummer mellom privatpersoner fram til påmeldingsfristen mot et administrasjonsgebyr på kr 200. Kjøper overtar plassen fra selger og må betale kr 200,- for navnbytte. Dette foregår ved at du følger denne prosessen for salg av startnummer.

Overføring av startnummer

Kan du ikke av en eller annen grunn stille i årets Grenseritt, er muligheten åpen fra 1. juni 2021 for overføring til neste år frem til søndag 1 aug kl. 24.00. Etter det stenges denne muligheten. Gå inn HER og logg inn i din profil. Klikk på påmelding (menylinjen) og velg Grenserittet 2021 og klikk på «Aktiver kode for å overføre plass».

NB! Merk deg:

Det er kun verdien du betale i startkontingent som overføres til neste år. Et admin gebyr på kr 200,- trekkes fra denne verdien. Tilleggstjenestene som transport, trøye og lisens vil ikke bli overført til neste år. Du vil se verdikoden registrert på deg i din profil. Verdikoden er personlig og kan ikke selges videre til andre neste år.

​Overførte du startnr ditt fra i fjor?

Husk at du må melde deg inn på nytt. Det går ikke automatisk.

Slik finner du verdikoden fra i fjor:

  • Logg inn inn i din profil
  • Velg påmeldinger
  • Klikk på «vis avholdte» på høyre side, koden vises under «Grenserittet 2018» i grønn.
  • Kopier denne og legg inn i rabattfeltet ved ny påmelding. Verdien trekkes i fra totalbeløpet.