Seeding

Hva er seeding og hvordan gjøres det?

Seeding er kort forklart hvordan deltakerne sorteres i ulike startpuljer ut fra forventet sluttid. De raskeste sykler først. Dette er blant annet for å sikre at alle får en best mulig rittopplevelse og for å unngå farlige situasjoner med mange forbipasseringer.

I år gjør vi som vi har gjort ved flere tidligere anledninger og benytter selvseeding i Grenserittet. Dette vil si at du selv velger pulje basert på hva du antar at sluttiden din blir. Dette gjør du når du melder deg på Grenserittet. Puljenummeret ditt kan endres senere ved å at du logger inn i påmeldingen din på nytt.

​​Riktig Seeding er ditt ansvar!

 

Hvor ser jeg ritthistorikken min?

Adelskalenderen viser ritthistorikken til alle deltagere med antall fullføringer de har i Grenserittet. Ritthistorikken din finner du også inne på din side.

 

Etteranmelding & Seeding

Har du meldt deg på sent eller kjøpt en annen deltagers startnummer?

  • Du vil motta en sms og en epost med link til startkortet ditt noen dager i forkant av rittdagen.
  • Hent startnummer i startnummerutdeling/sekretariat som vanlig.
  • Vi kan ikke garantere at du får seeding i den puljen du helst vil starte i, men vi gjør det vi kan for at du skal få det. Sekretariatet hjelper deg.

Etteranmelding på arena:

Det vil være en pc tilgjengelig for etteranmelding. Gå deretter til sekretariatet for utlevering av startnr og få hjelp med puljeplassering.

Kan jeg starte i samme pulje som kompisen?

Sykle sammen, men har ulik startpulje?

Dette løses ved at den av dere med tidligst pulje seeder seg bakover til den med senest pulje. Dette er også mulig hvis dere er en større gruppe som ønsker å starte samlet. I så fall må alle plassere seg i pulje med den sist startende av dere.

Du kan endre startpulje i påmeldingen din fram til den ordinære påmeldinga stenger (vanligvis en god uke før rittet). Etter dette må du melde fra om puljebytte i sekretariatet før start.