Gavekort

Gi en startplass i gave

Gi en opplevelse i gave som skaper minner

Startplass i Grenserittet byr på en annerledes gave med investering i helse og det å ha et treningsmål. Deltar du også, blir det straks mer sosialt og hyggelig. En slik gave passer å gi i alle anledninger.

Velg innholdet i gaven

 1. Velg hvilket arrangement og sjekk prisene
 2. Inkludere lisens? Lisens er obligatorisk når man deltar i et arrangert sykkelritt og gjelder for norske statsborgere frem til fylte 79 år. Har man ikke helårslisens, er enganglisens gjeldene på kr 220,- for alle aldersklasser. Unntak er engangslisens på kr 50,- for GR UNG, og trimklasse i GR MIDT 60,-.
 3. Inkludere transport? Busstransport (trengs kun en vei): fra eller til Strømstad eller Halden. Busstransport til Prestebakke skole (GR Midt/Ung/Familie). Syklene følger bussen i egen transport.

Slik gjør du

 1. Send oss en epost med emnet gavekort med følgende informasjon:
 2. Fullt navn på deltaker som skal få startplass.
 3. Hvilket arrangement det gjelder for og hva annet gaven skal inkludere.
 4. Overfør beløpet på Aktivums kontonr: 1030 07 37450 eller Vipps til #116403
 5. Skriv navnet på deltaker i meldingsfeltet slik at vi ser hva det gjelder
 6. Vi sender deg en rabattkode med tilsvarende verdi ut fra det totale beløpet du har overført og at dette er registrert innbetalt hos oss.
 7. Rabattkoden er beviset på kjøpt startplass med tilhørende verdi.
 8. Rabattkoden får du i epost og kopierer over i gavekortet (se nederst). Du kan også lage ditt eget kort.

Ved påmelding

 • Rabattkoden legges inn ved påmelding, nederst på siden i rabattfeltet. Du vil se at beløpet trekkes i fra i betalingssammendraget. Der vil beløpet stå i minus,- og evt en restverdi hvis det er valgt produkter som ikke er med i koden. Koden kan kun brukes en gang og gjelder ved førstegangspåmelding og kan ikke etterbestilles.
 • Påmeldingen må gjøres av deltakeren selv da påmeldingen er personlig og krever brukernavn og passord. For de som har deltatt tidligere er dette viktig, for å få med seg tidligere historikk og 10-års-premie.
 • Har deltaker glemt sitt brukernavn eller passord, trykker man på «glemt passord». Har man fått en ny epost adresse enn den som står oppført, ta kontakt med EQ Timing.