Trimklasser i Grenserittet 2024

Temaet for Grenserittet 2024 er folkehelse. Målet vårt er å inspirere deg til aktivitet, opplevelser, samhold og mestringsfølelse – som du kan ta med deg videre etter målgang. Kanskje får du lyst til å fortsette å holde deg i form? Eller å være mer sammen med andre?

I år gjør vi det enklere for alle å fullføre og få den gode rittfølelsen som vi brenner for å gi dere. Vi har derfor både trimklasser og vanlige aldersklasser, 36 kilometer eller 80 kilometer løype. I trimklassene har du lov til å starte med elsykkel hvis du vil. Eneste krav for elsykkel er at den er godkjent for bruk på allmenn vei. Det kan likevel være lurt å huske på at sykkelen bør klare litt terreng.

Trimklassene i Grenserittet er fri for konkurransefokus og starter rett bak aldersklassene. Her er det gjennomføring og opplevelse som gjelder. Du får ellers det samme som alle andre deltakere: Startkonvolutt med startnummer og brikke, mat-og drikkestasjoner underveis, deltakermåltid og medalje ved målgang. Du kan også skaffe deg årets deltakertrøye eller benytte deg av transport.

Følelsen man får av å sykle inn over målstreken i Grenserittet kan bare beskrives som fantastisk og en personlig seier! Vi heier på deg!